Sobiecki

... lidt til familie og venner

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/e/e/sobiecki.dk/httpd.www/pup/templates/sob_alb2/functions.php on line 182

Heat of Sobieski

Bacciarelli Relief of Vienna 0 660x350

 

3 cl Vodka

1 cl Drambuie

1 cl Grand Marnier

1 cl frisk citronsaft

1 stænk Grenadin

Isterning

Røde cocktailbær

 


Bland alle ingredienser undtagen isterninger i en shaker og ryst kraftig. Hæld drinken op i et glas og put isterninger i. Pynt med coctailbær.

 

Stærk og dyr, rød men god - og hvorfor så det?

Denne coktail er opkaldt efter Jan Sobieski konge af Polen (1674-1696). Ifølge historiebøgerne levede han sin sidste tid med politiske uroligheder, og familie intriger. Han var efter sigende en lille rund mand, sikkert godt rød i 'bæret'. På grund av den begyndende dårlige økonomiske situasjon i Polen, udrustet og lønnet han sin hær med sine egne godser, han døde derfor ikke velhavende (sandsynligvis derfor ingen arv at gøre krav på !! ) Han blir regnet som en modig mand med et godt hjerte, med hans død gik 'solen ned over Polen'.

Familiefest 2018

Endnu en hyggelig aften med de faste indslag, dog præget af både bålforbud, voldsomt regnvejr og 1-0 til Danmark, desuden desværre reduceret af lidt sygdom, men billede blev der taget.

 Fam2018

Read more ...

Stævne Billede 2014

Dejligt stævne, mange gode oplevelser og tankevækkende erfaringer.
Nu glæder vi os til Stockholm 2015, måske hele familien kan finde sammen på ét billede, vi får se!

Read more ...

Båthorn

Hej alle, image

  

Er der mon nogen der er interesseret i farfars gamle båthorn?

 

kh Judith

Familiebillede 2015

I anledning af 45års bryllupsdag blev familiefesten fremrykket til 25. april, men billede blev der alligevel. Selv om der bliver flere og flere, så savner vi stadig nogen. Hyggeligt er det hver gang.

 

Tak for en dejlig dag og kærlige hilsner til hele den pukkelrygget..

Read more ...