Sobiecki

... lidt til familie og venner

Evolutionens IKONER

Evolutionens-ikonerJeg har Læst bogen ”Evolutionens IKONER – videnskab eller myte?” af Jonathan Wells, den giver et billede af en systematisk  indoktrineringen af udviklingsteorien i meget at det undervisningsmateriale der er udgivet, det minder lidt om kejserens nye klæder, bortset fra at hvis en lille biolog råber at kejseren ikke er ordentlig klædt på, bliver forskeren udelukket fra at undervise ved universiteter i USA og statens forsknings støtte bliver forsøgt taget fra ham. Et godt citat fra bogen kommer fra en kinesisk palæontolog, efter en forelæsning han havde givet på et universitet i USA, havde han sagt:

”I Kina må man gerne kritisere Darwin, men ikke regeringen; i Amerika må man gerne kritisere regeringen men ikke Darwin.”

 

Vågn Op! februar 2014 har en artikel på side 10, en norsk forsker der bl.a. siger: ” Jeg blev lidt efter lidt klar over at de forskellige evolutionsteorier savner et solidt videnskabeligt grundlag. I realiteten er der bare tale om historier man har fundet på for at forklare hvordan de bemærkelsesværdige design i levende organismer kunne opstå uden at nogen har udtænkt dem” – det er lige præcis det bogen handler om.

I bogen behandles 9 ”ikoner” som mærkelig nok stadig dukker op i nyere lærebøger, på trods af at de er afsløret, modbevist eller at ingen eksperter på området længere anerkender resultaterne, men de bliver stadig brugt på grund af fravær af andre vidnesbyrd, og man kan jo ikke overbevise nogen uden at vise til noget der ligner vidnesbyrd!

Read more ...

Menneskets Stamtræ

Ja når man nu begynder med Bibellæsning forfra, hvorfor så ikke lige skrive navnene ned et eller andet sted efterhånden som de dukker op. Det er jo ikke fordi det tager meget længere tid.... eller.. Men det skal jo kun skrives en gang, hvis man tænker sig om og skriver det et 'smart' sted, så kan man udskrive efter behov og tilføje flere detaljer senere, og måske en anden enda finder på at fortsætte.

 

Her er så første del fra 1.mosebog kap. 5 og 10

 

Adams slægt som PDF til og med Abraham.

 

 

Måske virker denne link til samme træ på MyHeritage's hjemmeside

http://www.myheritage.dk/site-family-tree-231406421/adam?familyTreeID=1

 

 

Heat of Sobieski

MHS Jan III Sobieski pDen navnkundige Coctail

 

  • 3 cl Sobieski Vodka
  • 1 cl Drambuie
  • 1 cl Grand Marnier
  • 1 cl frisk citronsaft
  • 1 stænk Grenadin
  • Isterning
  • Røde cocktailbær

 

Bland alle ingredienser undtagen isterninger i en shaker og ryst kraftig. Hæld drinken op i et glas og put isterninger i. Pynt med coctailbær.

 

Read more ...

Drambuie

Drambuie bottleNavnet " Drambuie " stammer fra den 'Scottish Gaelic' sætning 'a dram buidheach' som betyder "the drink that satisfies". Drambuie er en sød, guldfarvet 40% likør fremstillet af malt whisky, honning, krydderurter og krydderier. Produceret i Broxburn , West Lothian, Skotland, den serveres 'on the rocks', eller tilføjes drinks såsom Rusty Nail og Heat of Sobieski.

Read more ...